RADIM 100 ČUČNJEVA DNEVNO, GRLIM HRAST, A SAMO UZ OVO MOGU DA ZASPIM: Verica Rakočević puni 75, u ritualima krije tajnu

Modna kreatorka Verica Rakočević sledeće nedelje napuniće 75 godina.

ATA / Antonio Ahel

U susret svom 75. rođendanu, koji će proslaviti 23. marta, Verica Rakočević otkriva koje rituale praktikuje već godinama i kako izgleda svaki njen dan.

"Ceo moj život je u ritualima, tako da mi taj dan ni na koji način nije drugačiji od ostalih. Grlim drveće u znak zahvalnosti i da bih otpustila negativnu energiju koju nakupim od ljudi. To radim kad se vraćam iz grada. Ispred kuće imam hrast, star više decenija. Kada ga prigrlim, osećam blagost koja je kod većine ljudi iščezla. Ujutro, čim se probudim, širom otvorim prozor i zahvalim Bogu i univerzumu na ovome što sam i što je moja porodica dobro, a uveče pred spavanje palim štapiće od tamjana", ispričala je kreatorka za magazin "Story".

Mnogi joj zavide na vitkoj liniji, koju i u osmoj deceniji održava redovnom fizičkom aktivnošću.

"Radim sto čučnjeva dnevno, sklekove, trbušnjake, vozim steper, trčim avalskim šumama, zbog brzine misli samo pritiskom na akupunkturne tačke mogu da zaspim. Te tačke su na dlanu leve ruke, u dnu šake, sa strane i u sredini", otkrila je Verica, koja je sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem mir pronašla na Avali, gde imaju kuću u kojoj već godinama žive.

Ističe da najviše uživa u sitnicama, a kada bi dobila premiju na lotou, novac bi podelila svojoj deci, unucima, mužu i prijateljima.

"Ukoliko bih dobila četiri miliona evra na lotou sve bih odmah podelila deci, unicima, Veljku i prijateljima. Sitniš bih ostavila sebi. Velike pare ljude kvare", kaže Verica, koja je sa Veljkom nedavno bila u Egiptu, ali nije bilo u pitanju rođendansko putovanje.

Foto: Damir Dervišagić  Author: Damir Dervisagic Description: STARS, Zurka opticarskog brenda Diopta u restoranu Kalemegdanska terasa, Veljko Kuzmancevic, Verica Rakocevic Foto Damir Dervisagic Software:Adobe Photoshop CS5 Windows Created: 2016:09:05 12:37:55

"To je bilo poslovno-turističko putovanje. Kod nas nema glamuroznih poklona u onom smislu kako to drugi rade. Glamurozno je provesti s nekim deset godina, a da vam je svako buđenje sa osmehom", zaključila je za pomenuti magazin.

Još fotografija Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića pogledajte u galeriji ispod.

Fejsbuk / Veljko Kuzmančević, Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna