SRPSKA MONIKA BELUČI ZASENILA SVE NA PREMIJERI: Naš glumac je obožava, a njen stil je neviđen - pantalone za 10!

Glumac Miodrag Radonjić je u srećnoj ljubavi sa Milicom Mikić, a lepoticu nazivaju "srpskom Monikom Beluči" zbog izvanredne lepote. Sinoć na premijeri filma "Indigo kristal" je pokazala i sjajan stil.

ATA / Antonio Ahel

Mnoge žene priželjkuju titulu "nove Monike Beluči", a na srpskoj sceni ona često pripadne Milici Mikić. Lepa partnerka Miodraga Radonjića je dugo bila u "ilegali", jer je glumac priznao da su u vezi i pokazao je tek kad su proslavili prvu godišnjicu.

Sinoć je Milica zamalo preotela slavu popularnom "Baći", s kojim se pojavila na premijeri filma "Indigo kristal". Njih dvoje su uživali na projekciji ostvarenja u kojem Miodrag igra glavnu ulogu.

Okupljenima nisu promakli nežni pogledi koje su njih dvoje razmenili. Poznato je da glumac poredi svoju partnerku sa Monikom Beluči. "Milica je bolja i lepša od Monike!", ume da kaže, a osvojila ga je dragocenim vrlinama.

ATA / Antonio Ahel 

"Najviše cenim njenu iskrenost i emotivnost. Divna je osoba", kaže Miodrag. Njih dvoje zajedno odgajaju sinčića Savu koji sad ima dve godine.

"Dok je Sava bio beba, bilo je teških noći. Dešavalo se da ceo dan nisam kod kuće jer snimam, a onda moram da odspavam i ne mogu da ustanem u šest ujutru kad on počne da peva. Milica je tada preuzimala sve na sebe.

ATA / Antonio Ahel 

Kada sam kod kuće, onda ja brinem o Savi, da bi ona mogla da se naspava. Trudimo se da jedno drugom budemo podrška u gajenju deteta", pričao je glumac.

Sinoć se na Milici nije video nijedan trag umora. Lepotica je blistala u jednostavnom "oversajz" odelu, a pantalone sa efektnim logotipom bile su pun pogodak. Pogledajte u galeriji i druge njene fotografije.

Instagram/milicamikic_ Milica Mikić, izabranica glumca Miodraga Radonjića

Tekst: Lepa&Srećna