BILO JE STRAŠNO GLEDATI JE KAKO PIJE: Jedna pretnja je otrgla slavnu glumicu od alkohola

Holivudska glumica se proslavila ulogom u filmu "I.T. vanzemaljac", a posle neuspelog braka se odala alkoholu.

Profimedia

Kada su se, 2016. godine, Dru Barimor i njen muž Vil Kopelman razveli, raspao se i lepi san holivudske glumice. Priželjkivala je da ćerkicama Oliviji i Frenki obezbedi skladnu porodicu.

Prestala je da glumi kako bi mogla da provede više vremena s decom. Našla je način da zarađuje izvan Holivuda, stvarala kozmetičke brendove, kolekcije posuđa i frizerskog pribora.

Čak je pristala da napusti Los Anđeles i preseli se u Njujork kako bi bili bliži muževljevoj porodici. Uprkos svemu, vrlo brzo nakon toga, muž i ona su se rastali. Alkohol joj je postao uteha. Razvod od Vila je opisivala kao najteži period kroz koji je prošla u životu.

Teški periodi nisu nepoznati Dru. Zvezda kultnog filma "I.T. vanzemaljac" je počela da pije kad je imala 9 godina, sa 10 je već pušila marihuanu, a sa 12 uzela kokain.

Još jednom je otišla na odvikavanje i kaže da joj je prekid sa alkoholom doneo najveće oslobađanje. "Konačno sam se oslobodila i od krivice i disfunkcionalnosti", napisala je u svom časopisu "Dru". Povratak alkoholu je bio novi pad na dno.

Toliko je pila da joj je čak i psihoterapeut zapretio da će prekinuti rad s njom ako ne ostavi alkohol. Bliski prijatelji su se pridružili ovoj pretnji.

Profimedia 

"Bilo je teško gledati je kako pije", kaže Kameron Dijaz koja je počela da se druži s njom otkako ju je upoznala u kafiću gde je radila sa 14 godina. "Imam puno poverenja u nju. Niko ne može da zamisli koliko joj je bilo teško kad je bila dete, a onda je nadmašila samu sebe i spasla se", tvrdi glumica.

Upravo joj je iskustvo iz detinjstva pomoglo da se i po drugi put otrgne od alkohola. Njen tokšou je izuzetno gledan, uspela je i kao voditeljka, a emotivno je našla novu sigurnu luku. Njen drugi muž je komičar Tom Grin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna