ZA PARČE HLEBA SA KAJMAKOM SKAKALA OD SREĆE: Odeću joj poklanjale komšije, pevačica osetila bedu i jad

Goca Božinovska nikada nije zaboravila kako izgleda život u siromaštvu.

ATA / Antonio Ahel

Pevačica Goca Božinovska tokom dugogodišnje muzičke karijere obezbedila je sebi i svojoj porodici život u luksuzu i izobilju, a njeno detinjstvo bilo je potpuno drugačije.

Jedva je sklapala kraj s krajem, odeću joj je poklanjao komšiluk, a kako bi pomogla majci i ocu rano je počela da radi i zarađuje.

"Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa tražila nisam, niti me je zanimalo. Ovde smo sastavljali kraj s krajem", ispričala je jednom prilikom pevačica za "Kurir".

Printscreen/ YouTube Glamur HAPPY TV 

"Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom, jer sam navikla na sve", govorila je Goca o svom odrastanju.

Pevačici tada nije padalo na pamet da zarađeni novac troši na garderobu, već je sve davala na opremanje porodične kuće.

Youtube / Grand News 

"Deca danas prvo kupuju 'Šanel' i 'Dior', a ja sam od prvog novca pomagala roditeljima. Čim sam počela da pevam, kupovala sam sve za kuću: ćebad, šoljice za kafu, plastične stolice... Davala sam i novac za krečenje kuće", rekla je ona ranije za "Informer".

Goca danas ima troje dece - ćerke Jelenu i Zoranu i sina Mirka, kao i dva unuka koje joj je podario naslednik. Stariji unuk Zoran ima godinu i po dana, dok je mlađi Vukan na svet došao 16. januara ove godine, baš na pevačicin 58. rođendan.

Još fotografija Goce Božinovske pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Marina Lopičić, Youtube/Printscreen/KurirTV Goca Božinovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna