"IZVINITE, JAKO SAM NERVOZAN": Muškarac se obratio princezi sa jednom molbom, a njenu reakciju niko nije očekivao

Kejt Midlton uradila nešto neočekivano.

Profimedia

Nakon knjige princa Harija britanska monahrija se našla na meti mnogih kritika. Kako bi preživeli oluju stručnjaci su ih posavetovali da se "otvore" javnosti i porade na svojoj popularnosti, a posebno Kejt Midlton i princ Vilijam.

Princeza od Velsa je upravo to i uradila kada je posetila grad Lids kako bi sa lokalnim stanovništvom razgovala o svojoj novoj inicijativi - kampanja koja će biti usmerena na razvoj dece u najranijem detinjstvu, a tokom šetnje po ulici, kamere su zabeležile simpatičan trenutak

Dok je šetala, iz mase se javio jedan muškarac i zamolio je da naprave selfi. Iako gotovo niko nije očekivao da će Kejt reagovati na ovu molbu, ona je prišla muškarcu sa osmehom.

Dok se on od nervoze i straha "borio s telefonom", pokušavajući da okrene kameru prema njima nije krio koliko se uznemirio "Zaista mi je žao. Stvarno sam nervozan", rekao je a na to mu Kejt odgovorila: "Ne brinite. U redu je. Svi ponekad postanemo nervozni", rekla je princeza koja je poradila i na svom stilu. Tako je prošetala u kreaciji modne kuće "Aleksander Mekvin", crvenom odelu sa dubokim dekolteom, što do sada nije činila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna