POČIVAJ DALEKO OD "KRVAVIH SUZA": Karleuša pokazala poslednju poruku koju joj je Laća poslao iz Izraela

Vest o iznenadnoj smrti sina Marine Tucaković, Milana Laće Radulovića, potresla je javnost, a sada se oglasila i Jelena Karleuša.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Nataša Kojić

Svi su zatečeni vešću da je preminuo Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković. Od tekstopisca se oprostila i Jelena Karleuša, koja je pokazala da su se pomirili neposredno pred njegovu smrt.

"Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od 'krvavih suza' (naziv poslednje pesme koju si za mene napisao) od nesreće tuge i bola... Sve sam ja razumela i sve opraštala, a tvoju poslednju poruku ću čuvati", napisala je Jelena pa dodala.

"Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koije si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovan sin svoje majke ... talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju", napisala je Jelena Karleuša i objavila Laćinu poruku kojom joj se izvinio.

"Izvinjavam se za svaku reč kojom sam te uvredio, kao ženu i kao majku", između ostalog je napisao Laća Jeleni.

Kako su preneli domaći mediji, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je na ulici. Aleksandar Futa Radulović rekao je za Kurir da se njegov sin od 12. decembra vodio kao nestalo lice.

Kurir TV/Printscreen 

"Ja ništa ne znam još tačno, meni su javili da je nađen na ulici i da je 12. decembra prijavljen kao nestao. Ništa dalje ne znam, izvinite, ne mogu da pričam", rekao je Futa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna