ZBOG OVOGA JE MEGAN MARKL OSTAVILA PRVOG MUŽA: Naveli nepomirljive razlike, a ovo je pravi razlog razvoda

Kada je Megan Markl upoznala prvog supruga bila je tek na početku glumačke karijere.

Profimedia

Da Megan Markl dobro zna šta hoće nije tajna. Kako joj život u Ujedinjenom kraljevstvu nije prijao uspela je da ubedi supruga da napuste monarhiju i presele se u Ameriku gde uživaju sa svoje dvoje dece. Snimili su i dokumentarac "Hari i Megan" koji je uzburkao duhove, pa mnogi ponovo "kopaju" po prošlosti nekadašnje glumice.

Naime, poznato je da je pre Harija Megan već bila u braku sa producentom Trevorom Engelsonom. U vezi su bili sedam godina, pre nego što su se venčali 2011. godine. U braku su opstali dve godine, a kao razlog razvoda naveli su "nepomirljive razlike". Ipak, izvori bliski  nekadašnjem paru tvrde da je svemu kumovala uloga koju je Megan dobila u popularnoj seriji "Suits" koju je prihvatila dva meseca pre venčanja.

Megan i Trevor upoznali su se u baru u Holivudu 2004. godine. Smatra se da joj je upravo on bio mentor kada je prvi put zakoračila u filmsku industriju i da joj je pomogao da dobije joj je ulogu u filmu "Remember Me" 2010. godine. Trevor je zaprosio Megan, a venčali su se 10. oktobra 2011. godine na Jamajci. Pre svadbe slavili su četiri dana, a  imali su 102 zvanice.

Zbog novog posla u seriji "Suits" novopečena supruga Megan preselila se u Toronto, koji je tri hiljade kilometara udaljen od Los Anđelesa gde je živela s tadašnjim suprugom Trevorom. Nakon što se završilo snimanje serije, Megan je odlučila da ostane u Torontu, a brak je okončala bez oklevanja.

Profimedia 

Megan je bivšem suprugu poštom poslala vjenčani prsten i na taj način poručila kako je njihovom braku došao kraj. Inače, filmski producent trenutno je u braku s nutricionistkinjom Trejsi Kurland, a zajedno su dobili dvoje dece. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna