NAJVIŠE ME BOLI ŠTO SAM SE DVA PUTA RAZVEO: Branislav Lečić o bivšim ženama - Grešio sam

Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka i priznaje da žali zbog toga što nijedan nije uspeo da sačuva.

ATA Images/Antonio Ahel

Branislav Lečić (67) pred oltar je odlazio dva puta - prvi put sa 18 godina mlađom Ivanom Vujadinović, sa kojom je dobio ćerku Anu i sina Ivana, a drugi put sa voditeljkom Ninom Radulović, koja je od njega mlađa 31 godinu i sa kojom ima naslednika Lava.

"Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim deo krivice, ali i druga strana. Porodica je sačuvana bez obzira što ja nisam i dalje u njoj. Moja deca, i Ivan i Ana iz prvog braka i Lav iz drugog, su blago koje imam. Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smemo preko dece da se poništavamo i ne smemo da budemo u sukobu. Kad se rastaviš svako vodi svoj život, a deca su epicentar zbog kog vredi živeti", rekao je glumac za "Blic".

ATA Images/Antonio Ahel 

Kako je naveo, sa naslednicima je najvažnije imati otvoren i iskren odnos, a on je ponosan na to što je u tome uspeo sa svoja dva sina i ćerkom.

"Mi o svemu razgovaramo kao vitezovi okruglog stola, otvoreno i iskreno i kažemo svoje mišljenje. Ćerka radi posao koji je izabrala, a kada oseti potrebu da me nešto pita, ona me pita. Uvek ostavljam otvoren prostor za njeno iskustvo i mišljenje, jer bez toga mislim da je besmisleno", rekao je Branislav, čija je naslednica Ana krenula njegovim stopama i uspešna je glumica.

Ivana, prva Lečićeva supruga, se nakon razvoda od njega ponovo udala i rodila još troje dece, dok Nina Radulović za sada nije ponovo odlazila pred matičara. Jedini izabranik kog je posle kraha braka predstavila javnosti bio je teniser Filip Krajinović, sa kojim se zabavljala nešto više od godinu dana.

Fotografije prve glumčeve supruge Ivane Vujadinović možete pogledati u galeriji ispod.

Kurir / Dragana Udovičić, Instagram / analecic5 Ivana Vujadinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna