NIŠTA NE PLAĆAM "BOGA OCA", POKAJEM SE ZA SVE ŠTO JE SKUPO: Seka Aleksić iskreno o novcu - Borimo se

Seka Aleksić kaže da primećuje česta poskupljenja, kao i da se pokaje svaki put kada kupi nešto skupo.

Instagram/Seka Aleksić

Iako poseduje i komade poznatih modnih kuća, pevačica Seka Aleksić kaže da se ne opterećuje previše garderobom i da se trudi da ne "baca" novac na skupu odeću.

"Ništa ne plaćam 'boga oca'. Nezahvalno je i nekulturno. Ne opterećujem se materijalnim stvarima. Pokajem se za sve što je skupo", iskrena je bila za "Blic" Seka, koja je, kao i većina građana, primetila stalni rast cena.

"Naravno, idemo suprug i ja u nabavku. Primetim kada nešto duplo poskupi. To sam negde očekivala, ali naše je da se borimo i da budemo pozitivni. Nikada neću u političare!", istakla je.

Uz novi režim ishrane koji je počela da primenjuje uspela je da se reši suvišnih kilograma i sada je prezadovoljna svojim izgledom.

"Ne grmim, gorim! Bio je red da se posvetim fizičkom izgledu. Naveo me je najviše inat, kada sam videla da mogu lepo da izgledam, a onda i volja. Generalno se inatim, idem kroz zid, kod mene je ili crno ili belo, kada jedem - jedem, a kad ne jedem - ne jedem", objasnila je pevačica, koja će uskoro početi i da trenira.

"Počinjem da treniram, ali to se još nije desilo. Imam previše obaveza, desile su se nove pesme u međuvremenu, snimamo spotove i nemam vremena za treninge. Ne jedem stalno slatkiše, ponekad, sada se malo zdravije hranim, da se ne ugojim, da ne zažalim. Posle Nove godine krećem", odlučna je Seka.

Tokom dugogodišnje karijere često je nailazila na osude, ali je, kako kaže, naučila da je ne dotiču komentari nepoznatih ljudi, već joj je važno samo mišljenje njene porodice.

ATA / Antonio Ahel 

"Nisam osoba koju pogađaju takve stvari, opredeljena sam javna ličnost, navikla sam na osudu i pohvalu. I dan-danas me iznervira rečenica: 'Ne slušam tvoju muziku, ali ti si...', to mi je jedan čovek napisao skoro na Tviteru i pitala sam ga: 'Kada je tačno počeo tvoj problem i zašto me ne slušaš?'. Šalu na stranu, kapiram da ima ljudi koji ne slušaju, ali nešto što je stalno u javnosti moraš da čuješ bar nekad. Čudne su mi te stvari. Da bi vas to 'pipnulo', morate tu osobu da volite jer je ta osoba iskrena, i da je to tačno. Može da me pogodi šta mi kažu brat, mama i muž", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna