TEK SE VERILI, A VEĆ VENČANJE: Srpski sportista oženio pevačicu, svi šokirani - gde su završile burme! (FOTO+VIDEO)

Bivši vaterpolista Nikola Rađen oženio se pevačicom Milicom Ristić, samo dve nedelje posle veridbe.

Instagram / tnikocev

Nikola Rađen i Milica Ristić venčali su se juče u Hramu Svetog Save u Beogradu, a posle crkvene ceremonije su uživali u skromnom veselju u krugu najbližih. Mnogi su iznenađeni što je venčanje usledilo tako brzo posle veridbe.

Podsetimo, bivši vaterpolista i pevačica su se verili pre samo dve nedelje, kada je Nikola i objavio sliku sa Milicom, snimljenu pred manastirom Gračanica na Kosovu i Metohiji.

I Milica je tada obradovala svoje obožavaoce na Instagramu, fotografijom na kojoj se vidi kako blista uz svog dečka. Uska svečana haljina istakla je njen trudnički stomak, a ona je tada napisala:

"Možda nije klasična slika sa veridbe, gde se okači prsten i napiše `I said yes`, ali ništa kod nas nije klasično i uobičajeno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim i zbog toga želim da se zahvalim našim prijateljima, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravnom i fenomenalnom danu", napisala je tada Milica.

Neobičnih detalja nije nedostajalo ni na svadbi - burme su, u jednom trenutku, završile u harmonici muzičara koji su uveseljavali goste, a Nikola je ovaj detalj objavio na svom Instagram nalogu.

Instagram / nikola_radjen 

Za venčanje je mlada odabrala belu haljinu sa drapiranim gornjim delom od muslina, dok je donji deo bio pripijen uz telo i dug do poda. Preko venčanice, nosila je kratak bež kaput ukrašen belim reverima od krzna.

This browser does not support the video element.

Oženio se Nikola Rađen  Instagram

Mladoženja je bio u jednostavnom crnom odelu bez kravate, a kako je bilo na venčanju i svadbi pogledajte u galeriji slika!

Instagram / ana.varnica, Instagram / tnikocev Bivši vaterpolista oženio Milicu Ristić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna