KUPUJEM NA SNIŽENJIMA, ALI UMEM I DA POTROŠIM: Anastasijine čizme koštaju pravo bogatstvo, a nisu ni za kišu ni za sneg

Anastasija Ražnatović oduševila žene roze čizmama, ali je "lobutin" model preskup - ova luksuzna obuća košta više od 1600 evra.

ATA / Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović je rešila da malo promeni modni stil pa je u poslednje vreme sve češće viđaju u odevnim komadima od teksasa. Prvo se pojavila na boks meču svog brata u džinsu od glave do pete, a mnogi su prokomentarisali da su jakna i pantalone bili malo previše kabasti za njenu nežnu građu.

Zatim je oduševila sve u neobičnim širokim farmerkama koje je nosila kao gošća na modnoj reviji u Beogradu, a sada je obukla neobičnu haljinu od dvobojnog teksasa.

Ovaj materijal tek postaje aktuelan na ulicama modnih metropola, a influenserke sve češće nose haljine i suknje od njega dopunjene efektnim špicastim čizmama. Nije zaostala ni popularna Tasa, koja je uz jednostavnu haljinu bez rukava obula ružičaste "džimi ču" čizme, uz odgovarajuću tašnu istog brenda.

ATA / Antonio Ahel 

Cena, prava sitnica, kako su otkrili obožavatelji koji iz dana u dan prate njen stil - za čizme treba izdvojiti nešto više od 1600 evra, a za tašnu oko hiljadu. Kaput je pravi pandan luksuznoj obući - u pitanju je, tvrde, Gučijev model koji košta skoro 4.000 evra. 

Anastasija je nedavno izjavila da ona često kupuje na rasprodajama i da se baš nedavno "ponovila" mnogim komadima po sniženim cenama.

ATA / Antonio Ahel 

"Volim da kupujem, a dešava se i da na nešto dosta potrošim", priznala je mlada pevačica. Za roze čizmice još nije poznato da li su pronađene na rasprodaji, ali žene komentarišu kako su zaista preskupe, s obzirom na to da nisu ni za kišu ni za sneg, samo - za večernji izlazak.

Zavirite u galeriju slika i pogledajte Anastasijine modne kombinacije!

ATA / Antonio Ahel Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna