KEJT MIDLTON DOBILA POKLON O KAKVOM ŽENE SANJAJU: Cena je neverovatna, ogromne pare za lepi detalj

Još se ne zna sigurno od koga je Kejt Midlton dobila na poklon skupoceni komad nakita! Dijamantski broš je vredan više od 16.000 evra...

Profimedia

Kejt Midlton je prisustvovala proslavi Dana primirja po prvi put u novoj ulozi - kao princeza od Velsa. Protekli vikend je bio pun dirljivih trenutaka. Nakon smrti kraljice Elizabete, princ Vilijam je prvi put položio venac na Kenotaf, a Kejt dobila pravo da i ona doda svoje ime na posvetu.

Uz kraljicu suprugu Kamilu, i Kejt je prisustvovala velikoj ceremoniji, a obe su bile u crnini. Nakit koje nose u ovakvim prilikama je pod lupom novinara, a sad su oni na Kejt otkrili i novi detalj velike vrednosti.

Kejt je nosila crnu mantil-haljinu i specijalno kreiran crni šešir, uz koje su blistale i viseće minđuše sa biserima, ranije u kolekciji Lejdi Dajane. Međutim, po prvi put je pokazala još jedan, spektakularni komad nakita.

Profimedia 

U pitanju je novi broš u princezinoj kolekciji, pravougaonog oblika, ukrašen dijamantima. Izrađen je u art deko stilu, u sredini ima okrugli brilijant, a ispod i iznad njega su specijalno isečeni ovalni dragulji. Prema sajtu na kojem je bio izložen za prodaju, napravljen je dvadesetih godina prošlog veka. Cena je vrtoglava - više od 16.000 evra.

Dalja pretraga je pokazala da je broš kupljen u januaru ove godine, malo pre rođendana Kejt Midlton. Nije još poznato ko se odlučio za ovaj luksuzni dar - da li princ Vilijam, kralj Čarls ili porodica Midlton, ali verovatno će se i to saznati.

Više detalja sa velikog skupa na kojem je Kejt pokazala novi nakit pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Dan primirja 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna