NE IDEM NA PIJACU: Aco Pejović hoće da nauči da kuva - Ja sam običan čovek

Aco Pejović kaže da živi kao "sav normalan svet".

ATA / Antonio Ahel

Iako je navikao da je stalno pod svetlima reflektora, pevač Aco Pejović kaže da je, kada se kamere ugase, potpuno običan čovek. Priznaje da, ipak, ne ide na pijacu i ne kuva, ali da bi voleo da se bolje snalazi u kuhinji.

"Pa baš na pijacu ne idem, ali sam običan čovek, sada sam došao taksijem. Nikada nisam kuvao, ali uvek sam imao želju da naučim", rekao je Pejović za "Alo".

Pevač je u srećnom braku sa suprugom Biljanom dobio tri ćerke, a nakon najstarije Magdalene, nedavno je i srednja naslednica Marija diplomirala.

Youtube/Printscreen/Kurir TV 

"Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame", rekao je svojevremeno Aco za "Hello".

On je istakao i da nije strog otac, te da želi da upoznaje izabranike svojih ćerki.

"Nastojaću da momke dovode kući jer ja moram da znam sa kim će moje dete da izađe i sa kim će da ode u grad i provede vreme, to je danas normalno", rekao je svojevremeno Pejović i dodao da se nada da će njegove naslednice same dobro preslišati momke i pre nego što on dođe u situaciju da to učini.

Još fotografija Aca Pejovića i njegove supruge pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Stefan Stojanović Aco Pejović sa suprugom Biljanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna