ŽELELA SAM DA ZABORAVIM TAJ PAKAO! GOCA TRŽAN ISKRENA DO BOLA: Drug je pokušao da me siluje

Goca Tržan progovorila o pokušaju silovanja!

Youtube / Goca Tržan

Goca Tržan je uvek spremna da podeli svoja iskustva sa drugim ženama, pa čak i o intimnim pitanjima. Posebno je osetljiva na probleme na koje mogu da naiđu sasvim mlade devojke. To ne čudi budući da je veliki emotivac, ali i da ima ćerku tinejdžerku.

"Devojčice treba da učimo da budu okružene muškarcima kojima u svakom trenutku mogu da kažu `ne` i da budu sigurne da će ih taj neko poslušati", kaže Goca. Ona je i sama doživela teško iskustvo...

Pevačica je imala samo 18 godina kada je bila napastvovana, ali je uspela da se odbrani.

"Moj drug i ja smo bili veoma bliski, imala sam bezgranično poverenje u njega, a on je to iskoristio. Nisam ni u snu mogla da zamislim da bi ikad pokušao da mi naudi, a on je hteo da me natera na se*s.

Youtube / Goca Tržan 

Želela sam samo da zaboravim taj pakao, pa sam ćutala. Nisam ga prijavila jer sam se plašila osude okoline koja bi pitala - šta je tražila sama sa njim? Mislim da i danas žrtve ćute iz istog razloga", rekla je pevačica za Informer.

Zato ona savetuje devojkama i ženama da, kad ulaze u vezu, obraćaju pažnju na to kako se dečko odnosi prema ljudima u svom okruženju, saobraćaju… "Ako kod njega postoji ikakva naznaka nasilnog ponašanja, znači da ni vas to ponašanje neće zaobići", uverena je Goca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna