SVA SRCA UZ ANU IVANOVIĆ: Najlepša srpska teniserka bije tešku bitku

Ana Ivanović bije veliku bitku! Srpska teniserka se bori za ulazak u Kuću slavnih, a cela zemlja je uz nju i želi joj uspeh...

Instagram / anaivanovic

Upoznajte najbolje kandidate! Među teniserima koji se ove godine bore za ulazak u "Kuću slavnih" je i  Ana Ivanović, nekada najlepša teniserka sveta, a i danas pravi uzor mladim sportistima koji tek treba da se dokažu. Budno prati tenis, a njeni komentari i izgled izazivaju veliku pažnju.

"Sport nije samo fizički ispit, on zahteva i mentalnu snagu - treba znati kad treba zastati, odmoriti se, obnoviti energiju", poručuje srpska lepotica koja se od belog sporta oprostila 2016. godine.

Ona je i 2021. godine bila kandidatkinja na prestižnoj listi tenisera koji žele da se nađu u "Kući slavnih" u Njuportu. Uz Anu su nominovani Flavija Peneta, Kara Blek, Karlos Moja, Huan Karlos Ferero i Lisa Rejmond.

Ana je nekada bila prva teniserka sveta, u samom vrhu među pet najboljih provela je 91 nedelju.

Profimedia 

Jedan od njenih najvećih uspeha bila je pobeda na Rolan Garosu, 2008. godine. Od turnira je zaradila 15 miliona dolara, a od reklama daleko više.

Nedavno je 33-godišnja lepotica započela i svoju kozmetičku liniju, a na Instagramu je prati milion i po obožavalaca. Mnogi se dive njenom modnom stilu, pa ne propustite i galeriju slika njenih najboljih kombinacija! Da li će se ove godine probiti u "Kuću slavnih"? Srbija joj želi uspeh!

Instagram / Ana Ivanovic Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna