NE MORAM DA GLEDAM KAD JE JEFTINA STRUJA I ŠTA JE NA POPUSTU: Glumcu se život preokrenuo - Pre nisam išao u restorane

Glumac Stevan Piale poslednje tri godine posvećen je jednom projektu, seriji "Igra sudbine", koja mu je u potpunosti promenila život.

Youtube / Printscreen / Prakticna zena

Iako je i pre toga već bio ostvaren glumac, Stevana Piala je uloga Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine" proslavila i vinula u zvezde. Kako i sam priznaje, danas živi mnogo lagodnije nego što je to bio slučaj pre "Igre sudbine", čija se četvrta sezona trenutno emituje.

"Mogu da kažem da živim pristojno, ne iznad proseka, ovakav treba da bude normalan život. U radnji ne moram da gledam šta je na popustu, da ne razmišljam kada je jeftina i skupa struja. Do ove serije nisam tako živeo. Većinsko vreme sam na setu, ali tim delom života sam zadovoljan, kvalitetom toga što jedem, da imam slobodu da sednem u restoran, ne svaki dan naravno, ali kad želim. Ranije to nije bilo tako. S druge strane, osnovne, zadovoljan sam jako svim stvarima koje mi je ova serija priuštila u svakom smislu. Najbolja škola koju sam imao u životu, ali bih voleo da mi se desi još nešto. Tri godine sam u jednoj priči i voleo bih da ostanem ovde i da se paralelno ostvarim u još nekom projektu", ispričao je glumac za "Blic".

Stevan se 2019. godine oženio suprugom Unom, sa kojom je naredne godine dobio ćerku Rosu, a budući da je Una drugi put trudna, uskoro u njihov dom stiže još jedna devojčica. Rosa još nije svesna da je njen otac javna ličnost, a Stevan svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom i ćerkicom.

"Biće svesna kada bude gledala crtaće kojima sam davao glas. Ne mislim da je biti roditelj najteža uloga, pričam iz perspektive čoveka koji nije kod kuće koliko bi želeo da bude, ali stvarno imam divnu ženu i divno dete. Preostaje mi jedan lep posao kada se vratim, nedostajem i meni nedostaju, uživam u svakom trenutku s njima. Ne mislim da sam je razmazio, ali je važno dati ljubav, veru i slobodu i pokušavam to u tom suženom prostoru da dam. Teško je dati sve odjednom, jer bih je uzeo samo za sebe. Mislim da delimično uspevam. Neće biti lakše s drugim detetom, nastavljam da snimam i sve je stvar organizacije, videćemo, nadam se da će biti lakše", zaključio je glumac.

Još fotografija Stevana i njegove supruge Une pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stevanpiale, Instagram/samosvegastavidosta Glumac Stevan Piale sa suprugom Unom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna