NISAM SE RAZVELA SVOJOM VOLJOM: Tanja Savić otvorila dušu o bivšem mužu - Mislila sam da ćemo biti zajedno ceo život

Tanja Savić prošla je kroz veoma turbulentan životni period.

Damir Dervišagić

Javnost je pevačicu Tanju Savić upoznala pre punih 18 godina, kada se proslavila učešćem u prvoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Usledili su brojni hitovi, nastupi, udaja za Dušana Jovančevića i rođenje dva sina, Maksima i Đorđa. Tanja se u jednom trenutku povukla sa scene i posvetila porodici, a kada je poželela da se vrati pevanju usledili su, kako je pričala, problemi sa suprugom koji se sa tim nije slagao.

Sa porodicom je neko vreme živela u Australiji, odakle su se vratili neposredno pred početak pandemije korona virusa, a onda su tokom karantina, u aprilu 2020. godine, usledili najveći problemi. Dušan je bez Tanjinog znanja odveo sinove u Australiju, gde su odvojeni od majke proveli više od godinu dana.

ATA / Antonio Ahel 

Jovančević je u javnost iznosio brojne tvrdnje o pevačici, kao i "prljav veš" iz njihovog braka, a nakon svega što se desilo razvod je bio neminovan. Tanja, ipak, priznaje da je verovala u ljubav za ceo život i da nije slutila takav scenario. Prilikom njenog gostovanja u emisiji "Nikad nije kasno", voditelj Žika Jakšić prisetio se Tanjinih početaka, ali i udaje.

"2004. godine bila je audicija u Požarevcu i tada je izašla jedna uplašena devojčica. Saša Popović i ja smo zaista bili impresionirani, a nakon toga usledio je prvi serijal 'Zvezda Granda'. Briljirala je tokom takmičenja. Iza toga su brojne turneje, nekad ste nastupali vas šestoro. I od te stidljive devojčice izrasla si u pravu ženu. Izgledaš bolje nego ikada. Zatvorila si neke krugove u životu, udala se, imaš dvoje prelepe dece", rekao je Žika u emisiji, prenosi "Grand Online".

"I razvela se, ali ne svojom voljom. Mislila sam da će to biti ljubav za ceo život", iskreno je priznala Tanja.

ATAIMAGES/AntonioAhel/Youtube/Printscreen/AmiG Show 

"I ja sam mislio, i prvi i drugi put. Ali šta ćemo", nadovezao se zatim Žika, koji iza sebe ima dva braka. U razgovor se ubacila i voditeljka Dragana Katić, koja smatra da su Tanja i Žika iz razvoda naučili određene lekcije.

"Ali tako se sazreva", zaključila je Dragana.

Tanja Savić je, inače, nedavno govorila o tome da trenutno ne razmišlja o novoj ljubavi.

"Kakva ljubavna romansa pored dece, da li ste normalni? Ma nisam ja u tom fazonu. Prvo moram da priznam da nemam vremena za sebe, kada bi bilo vremena za ljubav to bi zaista bila prava idila. Život bi mi bio potpuno smiren i ostvaren", rekla je pevačica za "Kurir".

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private Lepoj pevačici je duga, tamna kosa zaštitni znak!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna