NIKO ME NEĆE NATERATI DA TO URADIM: Milioni žena na svetu u tome uživaju, ali kraljica Kamila odbija trend celog života

Kraljica Kamila ima veliku kolekciju nakita, ali ne želi da probuši uši već nosi minđuše na klip.

Profimedia

Život na velikim dvorovima oduvek je vezan za dragulje, a britanska kraljevska porodica je poznata po bogatstvu i legendarnom nakitu. Nova generacija žena u palati nosi fantastične ogrlice, dijademe i minđuše, pa se komadi Kejt Midlton i Megan Markl prepričavaju danima.

Ovi modni detalji imaju i specifičnu simboliku u mnogim prilikama. Tako su na sahrani kraljice Elizabete dve snaje nosile bisere, u znak tuge. Megan je čak zamereno što je stavila biserne minđuše, a kraljicu - koja joj ih je poklonila - nije dovoljno uvažavala.

Kraljica supruga Kamila ima i ličnu kolekciju, a neke delove nakita je dobila i na poklon kad se udala za kralja Čarlsa. Ipak, jednu vrstu nakita ne nosi nikad i priznanje povodom toga je bilo iznenađenje za mnoge.

U razgovoru o unukama Lolom Parker Boulz (15) i Elizom Lopes (14), Kamila je ispričala kako se obe već uveliko interesuju za modu. "Znate, ponekad je zastrašujuće kad ih vidite, s tako puno šminke, izbušenih ušiju, s kosom u neobičnim bojama", izjavila je za Vog.

Profimedia 

Na pitanje da li će i ona probušiti uši kako bi pratila trend, odgovorila je odlučno: "Sigurno neću sebi pokloniti minđuše za bušne uši za 75. rođendan", davši do znanja da je dovoljno dugo odolevala trendu i ne namerava da ga prihvat.

Kamila nosi minđuše na klips, a ima zavidnu kolekciju, naročito onih od bisera. Broju ogrlica se ni broja ne zna, a najviše voli četvorostruku nisku bisera sa okruglom kopčom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna