VIDELI SMO SVE 3 VENČANICE DŽENIFER LOPEZ: Za glavnu potrošeno 1000 maramica i 500 metara tkanine

O neverovatnim venčanicama Dženifer Lopez svi pričaju!

Profimedia

Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka bilo je vrhunac ljubavne priče koja obuhvata period od 20 godina! U skladu sa ovim dramatičnim životnim zapletom, i na svadbi je prošlog vikenda Džej Lo nosila venčanice kao iz bajke. Sad je - svojim najodanijim pratiocima, otkrila kako su izgledale.

Za glavnu - onu u kojoj je rekla "da" tokom ceremonije na specijalno ukrašenom mostiću pred Benovom kućom u Savani, na jugu, Amerike, odabrana je najlepša haljina. Reč je o kreaciji kuće "Ralf Loren", za čije je karnere utrošeno više od 1.000 maramica i oko 500 metara tkanine.

Svaki karner je ušiven ručno, a oni formiraju grandioznu kaskadu koja se spušta od najužeg dela bokova do poda. Sličan detalj je i na visokoj kragni, a i rukavi su mali kaskadni karneri.

Profimedia 

Leđa su prekrivena tankim belim tilom, uz niz ukrasnih dugmića niz kičmu, a dramatičnosti doprinosi i veliki deo kakav nose kraljice na venčanjima u katedrali.

Za ceremoniju je i izgrađena specijalna konstrukcija od belog metala koja podseća na crkvu, ali mladence nije venčao sveštenik, već bivši monah, danas lafjkouč.

Profimedia 

Usledila je igranka, pa se Dženifer kasnije presvukla u druge venčanice, obe s potpisom "Ralf Loren". Jedna je ukrašena nizovima perli koje je 30 vezilja ručno ušilo mikronski tankim svilenim koncem. Odabrani su biseri i Svarovski kristali.

Druga haljina je bila u klasičnom "sirena" kroju i imala fantastičnu kapuljaču od organdina koja se može skinuti. Dženifer je bila presrećna. "Ljubav je velika, možda najveća od svega na svetu i - vredna je čekanja." Pogledajte njene fenomenalne venčanice u galeriji slika!

Profimedia Kolekcija Ralf Loren

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna