MILICA MILŠA PO ZARADI U SAMOM VRHU: Plate srpskih glumaca interesuju sve, evo ko je broj 1!

Koliko zarađuje Milica Milša? A koliko Miloš Biković? Evo odgovora...

Instagram/Milica Milsa

Glumačka profesija je neko vreme važila za skromno plaćenu, ali rast domaće produkcije je podigla honorare srpskih zvezda. Jedna od najplaćenijih je Milica Milša, čija dnevna zarada iznosi 450 evra. U poređenju sa platama drugih glumaca, to ne deluje kao visoka suma, ali treba je pomnožiti sa brojem snimajućih dana.

Zahvaljujući ulozi Ade Kanački, postala je najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine. Toliko već traje megapopularna telenovela, a Milša je snimila 586 epizoda. Čeka je još dosta dana, jer će serija imati više od 800 epizoda.

ATAImages/G.G 

Najplaćeniji i najmlađi je Miloš Biković, koji je zahvaljujući ulozi Aleksandra Tirnanića Tirketa u "Montevideu", a zatim i Maraša u "Južnom vetru" postao velika zvezda.

On ima honorar od 2.000 evra dnevno, koliko zarađuju i Žarko Laušević, Miki Manojlović i Aleksandar Berček, kako piše Informer. 

Instagram / bikovic 

Oni drže cenu ne samo talentom već i činjenicom da ne prihvataju svaku ulogu. Ipak, kad se sve sabere, Miloš je ipak najplaćeniji jer odlično zarađuje u Rusiji. Prema nekim napisima, jedan snimajući dan u filmu "Sluga" donosio je Bikoviću i po 5.000 evra. Bio je to, kako se tvrdi, najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije.

Omiljeni srpski glumci Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milan Marić, Miloš Timotijević i Raša Bukvić imaju, najčešće, honorare od 1.500 evra po danu. Jedina glumica koja nadmaši sve njih je Seka Sablić, zvezda čije učešće u nekom projektu automatski "garantuje" visoku gledanost.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna