UMESTO RAZVODA PRED SVIMA, DOBIĆE OGROMNE PARE: Bivša manekenka smislila kako da natera bogatog muža na dogovor o novcu

Manekenka Džeri Hol povukla tužbu! Razvod će ipak biti sporazuman, a bogati muž je izgleda spreman da debelo plati...

Profimedia

Čuvena bivša manekenka Džeri Hol je povukla tužbu za razvod braka protiv Ruperta Merdoka. Bio je to svim medijima znak da se nekadašnja supruga Mika Džegera, a sada žena jednog od najbogatijih ljudi na svetu ipak nagodila i to za pozamašnu sumu.

Kriza bračnog para u "ozbiljnim" godinama - Rupertu je 91, a Džeri ima 66 - postala je očigledna u julu mesecu, kad su mediji objavili da je medijski mogul poslao ženi mejl i saopštio joj da je njihov brak okončan.

Manekenkini prijatelji su izjavili kako joj je "srce slomljeno" i kako je "očajna" zbog raspada braka. Navodno je krivila njegovu decu za ovaj razlaz. A onda su, samo nekoliko sati nakon što je primila Rupertov mejl, Džerini advokati podneli njenu tužbu za razvod.

Profimedia 

Danima se spekulisalo kakav će biti ishod da bi juče kao bomba odjeknula vest kako manekenka povlači tužbu. Nije bilo ni reči objašnjenja, ali upućeni su otkrili u čemu je bila glavna "caka".

U svojoj tužbi, Džeri je tražila da sud utvrdi koliko je, tačno, bogatstvo Ruperta Merdoka. Navela je kako ona "nema potpunu informaciju o tome". I to je, izgleda, bio glavni okidač za naprasno smirivanje strasti i pristanak njenog muža da se počnu pregovori o razvodu. Merdok, naime, nipošto ne želi da podaci o njegovoj imovini postanu javni.

Profimedia 

Samo kuća na Bel Eru, u Kaliforniji, gde Džeri Hol trenutno živi, procenjuje se na oko 37 miliona dolara.

Podsetimo, Džeri i Robert su se venčali 2016. godine. Merdokov advokat je izdao saopštenje u kojem se navodi da su njih dvoje finalizovali razvod, da ostaju dobri prijatelji i da žele jedno drugom sve najbolje u budućnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna