SOFIJA MILOŠEVIĆ "PRE" I "POSLE": Srpska manekenka stalno pod lupom zbog estetskih operacija

Sofija Milošević je posvećena nezi lepote, ali ima jasno mišljenje o estetskim operacijama!

ATA / Antonio Ahel

Sofija Milošević je srpska lepotica svetskog glasa, pa nije ni čudo što mnoge zanima da li je njen izgled "prirodan" - kako se to danas kaže, ili ne. Pritom, gubi se često iz vida da mnogi pod "prirodnim" podrazumevaju potpuno različite stvari.

Neki će danas reći da nije prirodno farbati se, dok mnoge žene promenu boje kose doživljavaju kao sasvim običnu stvar. Ako se baš "tera mak na konac", valjalo bi pod neprirodnim smatrati i šminku, a kamoli veštačko samopotamnjivanje, sočiva u boji, brijanje čela, tetoviranje i čupanje obrva, manikir i duge nokte...

Sofija je više puta naglašavala da je su i žene sa šminkom ili bez nje, prirodne, baš kao i one sa operacijama ili bez njih. "No makeup ili full makeup? Jedino je bitno da vam odraz u ogledalu kaže da ste baš to vi i da ste srećni sa svojim izborom", objavila je manekenka jednom prilikom.

ATA / Antonio Ahel 

Po njenom mišljenju, ne treba nikog osuđivati zato što je "manje ili više prirodan", jer svako ima pravo da bira svoj put, sve dok ne ugrožava nekoga na tom putu. Ona tvrdi da je, u najmanju ruku, primitivno osuđivati nekoga zbog izgleda - ma kakav taj izgled bio po našim standardima.

Više puta je Sofija bila na udaru pitanja "da li se podvrgla operacijama" ili - kako se sve češće kaže "da li je nešto radila".

"Zanimljivo mi je kada me ljudi pitaju, i to masovno, kod kog sam doktora zatezala oči, što je potpuni apsurd.

Imam malo kose oči, a ja sam zapravo jako asimetrična i znam svoju dobru stranu", kaže Sofija. "Svako ima svoj dobar ugao i moj posao je da se dobro slikam. Mnogo mi je smešno kad izbace neku moju staru sliku sa revije gde ja samu sebe ne prepoznajem. Normalno je da smo svi u pubertetu manje lepi nego kasnije."

ATA / Antonio Ahel 

Na početku karijere, Sofija je nosila smeđu kosu i šminka je činila da izgleda dosta drugačije nego sada. Ipak, mnogi primećuju da je u 18. godini imala daleko širu donju vilicu. Danas su joj istaknute jagodice, a imala je i periode kad su joj usne bile daleko punije.

Drugi smatraju da je to moguće postići i samo filerima što se i ne smatra pravom estetskom operacijom. Takođe, dodaju da je u međuvremenu menjala kilažu, kao i da se konturisanjem svašta može postići. 

Na slici iz detinjstva koju je manekenka sama objavila vidi se da je bila prirodna plavuša s plavim očima, a njen lik je prepoznatljiv i dan-danas.

Instagram / sofijamilo 

Mnogo vremena i truda Sofija danas polaže na trening, ishranu i brigu o svom izgledu. Čuva liniju i brzo je vratila vitkost posle oba porođaja. Ne dozvoljava da neko implicira kako je loše biti mršav.

"Jasno je da nije dobro da se izgladnjujete da biste bile mršave, ali isto tako ima mršavih djevojaka koje su takve prirodno i zašto onda forsirati izreku strong not skinny.

Instagram / sofimilo 

To bi značilo, hajmo sad s jednog trenda na drugi. I opet se sugeriše kako neko treba da izgleda. Veliko ne", oštra je Sofija.

Zavirite u galeriju slika srpske manekenke - iz godine u godinu! Možda ćete vi primetiti razlike koje su drugima promakle?

ATA / Antonio Ahel Nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna