PORODILA SE MAŠA TERZIĆ, SIN DOBIO NESVAKIDAŠNJE IME: Retko i moćno, a ima snažno značenje

Ćerka direktora "Crvene zvezde" Zvezdana Terzića rodila prvo dete.

Instagram/Masha Terzic

Maša Terzić, ćerka direktora "Crvene zvezde" Zvezdana Terzića rodila je sina. Ona je jutros u prepodnevnim časovima na svet donela dečaka, a izvori bliski porodici otkrivaju da je sve proteklo u najboljem redu.

Maša i njen izabranik sinu su dali ime Kolja, nastalo od imena Nikola, odnosno od grčkih reči “nikao” što znači pobeđivati i “laos” što znači narod.

Maša je vest o trudnoći objavila u novembru 2021. godine, diskretnom fotografijom uz koju nije dala bilo kakve informacije. Jedino što je poznato je da nosi dva verenička prstena, a u medijima se prenosi da je njen izabranik beogradski biznismen koji želi da se njegov identitet ne otkrije.

Niko iz Mašine porodice ne želi da komentariše njen privatni život, a otac Zvezdan je nedavno priznao da zeta i ne poznaje najbolje.

Instagram / mashaterzic 

 "Pa njega još ne poznajem najbolje, ali ako je Maša srećna, i ako je to njen izbor, ja sam srećan", rekao je Zvezdan, kako prenosi Kurir.

I Mašin brat, Konstadin je nedavno drugi put postao otac. On i njegova supruga Valentina dobili su drugog sina kome su dali ime Vidak.

Radosnu vest tada je prvo ojavila ponosna tetka Maša, koja je pokazala kako Vidak izgleda.

Instagram/Masha Terzic 

Još Mašinih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mashaterzic Trudna ćerka Zvezdana Terzića proslavila 26. rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna