AMAL SLAVI ŠTO JE DŽORDŽ KLUNI OSTAO ŽIV: Jezivi trenuci se ne zaboravljaju, ali danas ona blista od sreće!

Amal i Džordž Kluni privukli su mnogo pažnje na večeri u jednom restoranu. Njena haljina pleni, ali šta je povod slavlju?

Profimedia

Pojava Amal Kluni sinoć pred jednim restoranom na obali jezera Komo uzburkala je sve duhove, ali izlazak sa mužem Džordžom je - čini se - više od romantične večere! Njena haljina je, naravno, danas u centru pažnje medija, ali svi se pitaju i kako je došlo do toga da Kluni proda svoj motor vlasniku restorana u kojem su bili?

Neki su se i prisetili da je upravo na dan 10. jula, pre četiri godine, Džordž Kluni doživeo saobraćajnu nezgodu upravo vozeći motor. On je tada bio na Sardiniji zbog snimanja filma, a Amal je boravila u Italiji s njiim.

Udario je u automobil koji je, dolazeći iz suprotnog smera, prešao u njegovu traku. Kluni je tada vozio brzinom od 100 km/h, poleteo je od udarca u vazduh, a zatim glavom udario u vetrobransko staklo i pao na put.

Imao je mnogo sreće što je prošao samo sa lakšim povredama, a Amal je hitno došla da bude kraj supruga. Brzo je pušten, uz obavezu da ostane pod nadzorom lekara.

To je, verovatno, i bio razlog da Amal i i Kluni sinoć slave. Ona se pojavila se u haljini koja se ne zaboravlja. Zelene šljokice u "mint" nijansi, "slip" kroj koji je najmoderniji ovog trenutka i izazovna mini dužina odlični su elementi kreacije koju potpisuje Ermano Šervino! 

Profimedia 

Premda je toaleta italijanskog kreatora je trenutno na rasprodaji, njena cena je i dalje nedostižna za prosečan džep - sa 4.000 funti, snižena je na 2.800.

Promo / Ermanno Scervino 

Amal to može sebi da priušti, a nije skidala osmeh s lica, sigurno je oduševljena što je vlasnik restorana "Crni mačak" (Gatto Nero) kupio Klunijev motocikl. Glumac je čak ostavio na njemu i svoj autogram.

Paparaci su bili oduševljeni čitavim ovim "hepeningom", a verovatno je i Amal odahnula ako to znači da Kluni više neće voziti motore. Njen stil je i dalje neprikosnoven, a u to će vas uveriti galerija slika!

Profimedia Večera na jezeru Komo

Izvor: Lepa&Srećna