RASKID U DOMU DŽINOVIĆA, LJUBAVI JE DOŠAO KRAJ: Harisova ćerka se oglasila - Sada nije momenat za nas

Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, priznala je da je stavila tačku na vezu sa fudbalerom Andrejem Đurićem.

TikTok / djinadzinovic, Instagram / djinadzinovic

Đina Džinović veoma je popularna na društvenim mrežama, te su njeni pratioci upućeni u gotovo svaki segment njenog života. Tako su pomno pratili i dešavanja u njenoj ljubavnoj vezi sa fudbalerom Andrejem Đurićem, koji je donedavno igrao za Crvenu zvezdu, a onda potpisao ugovor sa jednim timom iz Slovenije.

Šuškalo se da je to unelo nemir u njihov odnos, te da ga Đina neće pratiti u novim poslovnim izazovima, pa se već neko vreme pričalo da su raskinuli.

Naslednica poznatog pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović sada je povtrdila da njenoj i Andrejevoj ljubavi jeste došao kraj.

"Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim da ne mogu da opišem koliko divljenja imam prema njemu. On je u svakom smislu jedini čovek za mene. Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri, pet meseci ili dve godine, vratiti jedno drugome", napisala je Đina Džinović na Instagramu.

Nedavno se, podsetimo, i Haris Džinović oglasio povodom ljubavi Đine i fudbalera i rekao da za zeta ima samo reči hvale.

"Momak je odličan, pristojan, fin, uljudan. Za savete me nisu nikad pitali. I da im udelim neki savet, ne verujem da bi ga prihvatili", rekao je nedavno pevač za medije.

Još fotografija Đine Džinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / djinadzinovic Fotografije Đine Džinović sa društvenih mreža

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna