HURRICANE OTKRILE GDE SE ZAPRAVO OBLAČE: Tamo smo kupile garderobu čak i za Evroviziju

Članice grupe "Hurricane" odrađuju poslednje nastupe pre nego što svaka krene svojim putem.

ATA / Antonio Ahel

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, kao što je ranije objavljeno, do septembra nastupaju zajedno, a nakon toga nastavljaju sa solo karijerama.

Do tada ih čekaju brojni nastupi, uključujući i američku turneju, a pevačice priznaju da ne umeju da štede novac.

"Kad nismo sve prokockale na Karibima, nećemo ni u Americi koja je pred nama. Što se kaže, brze smo sa parama, volimo da trošimo", priznale su članice grupe "Hurricane" za "Republiku".

Sanja, Ivana i Ksenija otkrile su i da na nastupima ne piju alkohol.

"Na nastupu pijemo samo vodu, lakše je što nas je tri, pa uvek jedna drugu kontrolišemo", kroz smeh je objasnila Ksenija.

Youtube/Printscreen/ eurovision-spain.com 

Izazovni kostimi članica popularnog benda često privlače pažnju, a devojke su sada priznale da ih često kupuju, ni manje ni više, nego u erotskim šopovima. Tamo su se obukle i za prošlogodišnji nastup na Evroviziji.

"Lateks helanke i lance smo kupile u erotskom šopu u Beču, jedva smo pronašle to što nam je trebalo za nastup. Čizme koje smo nosile u evrovizijskoj noći smo takođe kupile u takvoj prodavnici i to dan pred nastup", priznale su Uraganke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna