INTIMNO SLAVLJE U VILI NA DEDINJU: Porodica Ražnatović 3. jun dočekala s nestrpljenjem - svi su presrećni

Danas je drugi rođendan Željka Ražnatovića.

ATA / Antonio Ahel

Danima se s nestrpljenjem iščekivao 3. jun, kada je pre dve godina na svet došao Željko Ražnatović, unuk pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Veljko i njegova supruga Bogdana potpuno su se posvetili sinu, a pevačica ne krije da joj je najmlađi član porodice ulepšao život.

"Željko je sa mnom, ja ga čuvam, uživam u tome, on mi je osvežio život. Ne mogu da se odvojim od njega, po ceo dan provodim vreme sa njim i najsrećnija sam na svetu kada ga ne odvedu", rekla je ponosna Ceca.

Iako su prvi Željkov rođendan Ražnatovići proslavili glamuroznom proslavom u jednom prestoničkom restoranu, na kojoj su bile brojne Cecine kolege sa estrade, Veljkovi prijatelji iz sveta sporta, ove godine slave u krugu porodice u njihovom domu.

Među prvima, u Cecinu vilu, došli su roditelji Bogdane Ražnatović, Danijela i Bogdan koji nisu skidali osmeh s lica, a za malog Željka, stigla je torta u obliku tigra. Došla je i Bogdanina sestra Bojana Rodić sa suprugom Mirikom Šijanom i njihovim sinom Zoranom, a ubrzo je stigla i tetka Anastasija.

This browser does not support the video element.

Anastasija se spremila za rođendan malog Željka  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna