ĆERKA ME UČI KAKO DA SE ŠMINKAM: Salma Hajek (55) uživa što je postala majka tek posle glumačkih uspeha

Nije lako sa ćerkom tinejdžerkom, čak ni holivudskoj divi Salmi Hajek! Ipak, ona kaže da voli što je postala majka tek posle 40. godine.

Profimedia

Salma Hajek (55) se slikala sa svojom ćerkom Valentinom (14), prvi put, za naslovnicu meksičkog izdanja časopisa Vog. Holivudska diva je u intervjuu otkrila i kako se njih dve slažu i da li će ćerka poći njenim stopama.

"Još od malena ona sama bira svoju odeću i to mi se uvek sviđalo", priča Salma. Sada, kad je tinejdžerka, Valentina ume da "ukrade" poneki komad iz mamine garderobe koja je puna dizajnerske odeće. Da podsetimo, tata je Fransoa-Anri Pino, vlasnih modnih brendova Balensijaga, Botega Veneta, Guči, Aleksandar Mekvin i Iv Sen Loran.

"Stalno se svađamo oko odeće", kaže Salma, "ona mi sve uzme". Dve meksičke lepotice dele i druga interesovanja. Obe, naravno, govore španski, pa vole da tako dele tajne kad su u društvu. Valentina sa tatom priča na francuskom, ali je ne zanima njegov biznis. Želela bi da studira glumu i režiju, ali je zanimaju i socijalni problemi. Često volontira u narodnim kuhinjama, brinu je muke beskućnika.

Salma uživa u materinstvu, kaže da joj odgovara što je ono došlo kasnije u njenom životu. "Do rođenja Valentine već sam ostvarila najveće profesionalne želje i bila spremna i da se odreknem glumačke karijere", iskrena je zvezda. "Međutim, muž me je nagovorio da se vratim na posao. Smatrao je da bi mi, u nekom trenutku, mogla nedostajati moja profesija. A ona mi i dalje daje prostor za kreativnost, jer ja sam umetnica."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna