MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA KAD DOLAZI BEBA: I venčanicu opisala do detalja

Marija Šerifović već zna i ime svog budućeg deteta...

TV Kurir

Marija Šerifić je odavno izjavila da bi volela da se ostvari kao majka, a sada je to ponovila i u emisiji "Sceniranje" na TV Kurir. Temu je otvorila njena prijateljica, pevačica Jovana Mišković koja se uključila u program i poželela Mariji da i ubuduće otpeva mnogo koncerata, ali i da "počne da menja pelene". 

"Sve što ima veze sa detetom je jedna ozbiljna stvar i sa tim nema šale", rekla je Marija nasmejavši se na video-poruku svoje prijateljice. "Mnogi kažu, to se i ne planira, to se samo tako desi, ali kod mene će se to vrlo planirano desiti. Biće to u trenutku kad za to budem u potpunosti bila spremna da suštinu svog života podredim nekom Šerifović junioru i to je vreme sad već blizu."

Popularna pevačica je otkrila i da je već donela odluku o imenu deteta, ali nije želela da ga saopšti. Nije skrivala malu nelagodu što uopšte priča o potomstvu i stavila je do znanja da je to, za nju, veoma intimna tema. Ipak, slatko se našalila na temu prosidbe i venčanja. Tako je izjavila kako sebe može da zamisli u venčanici i da želi ogromnu belu haljinu.

"Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali venčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću poneti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od lepših venčanica koju su ljudi videli", kazala je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna