ŠERON STOUN MOŽE DA IZNESE SVE, ALI OVO IZDANJE DO SADA NISMO VIDELI NI NA JEDNOJ ZVEZDI: Glumica oduševila

Stil Šeron Stoun je specifičan jer ona ne mari za pravila.

Profimedia

Otkako je "u koncu" ostala živa 2001. godine, nakon što je preživela moždani udar, Šeron Stoun igra po svojim pravilima. Više vodi računa s kim provodi vreme i nije opsednuta fizičkim izgledom.

"S godinama sam postala selektivnija oko toga s kime provodim svoje vreme i više nisam opednuta svojim izgledom. Ideja večne mladosti je mit i volela bih da sam to naučila mnogo ranije. Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u svojim godinama. Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže, ponosna sam na to što jesam", ispričala je ona pre nekoliko godina.

Sada je s prijateljicom posetila jedan restoran na Beverli Hilsu, i odlučila je da ponese garderobu u kojoj retko ko ima hrabrosti da napusti dom. Naime, 63-godišnja glumica je u grad krenula u donjem delu pidžame, koju je kombinovala s puloverom i blejzerom u gotovo identičnoj nijansi plave boje. Glumica je bila sjajno raspložena i nisu joj smetali znatiželjni fotografi koji su je pratili na svakom koraku.

Profimedia Šeron Stoun

Izvor: Lepa&Srećna