KO SEM FILIPA SME DA KAŽE "SREĆAN ROĐENDAN, LJUBAVI": Priji stižu čestitke, još ništa od MUŽA!

Filip Živojinović još nije čestitao rođendan Aleksandri Prijović na društvenim mrežama, ali je ipak stigla poruka "Srećan rođendan, ljubavi"! Od koga? Pročitajte!

Foto: Marina Lopičić / Instagram Author: Marina Lopicic Description: Entertainment, rodjendan Bobe Zivojinovica. Aleksandra Prijovic Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2016:08:03 19:27:34

Aleksandra Prijović danas slavi rođendan, a među čestitkama se posebno izdvojila ona koju joj je uputila Anastasija Ražnatović.

Neko vreme se pričalo da njih dve nisu u najboljim odnosima, ali su letos izlazile zajedno i njihov provod je bio vrlo zapažen na društvenim mrežama.

Sada joj je uputila i vrlo nežnu čestitku: "Srećan rođendan, ljubavi! Sve što možeš da zamisliš, a i više od toga da ti se ostvari. Budi uvek voljena i srećna", napisala je ona i poslala silna srca uz ove reči.

Naravno, obožavaoce je i te kako zanimalo da li je od "prave" ljubavi, tojest Aleksandrinog muža stigla čestitka, ali Filip Živojinović se još nije oglašavao na društvenim mrežama.

Podsetimo, Prija je njemu rođendan čestitala prva i to tačno u ponoć. Poklon je bio više nego skupocen. A sad, dok Živojinović verovatno priprema iznenađenje, i mama i svekrva nisu propustile da čestitaju mladoj pevačici.

Njihove čestitke, kao i najlepše slike slavljenice, pogledajte u galeriji!

Instagram / borkamihajlovic1974, Instagram / lepabrenaa Među prvim čestitkama za rođendan - Lepa Brena, mama Borka i Anastasija.

Izvor: Lepa&Srećna