KO JE NOVI DEČKO URAGANKE KSENIJE: Lepotan je sin poznatog glumca, pevačica nije odolela nežnom udvaranju

Nova ljubav! Ksenija Knežević, poznata kao članica benda "Uraganke" nije odolela šarmu mladog glumca Pavla Mensura pa su odnedavno njih dvoje u vezi.

Profimedia, Kurir / Damir Dervišagić

Ksenija Knežević i Pavle Mensur su novi par na srpskoj sceni. Popularna "Uraganka" i mladi glumac počeli su da se zabavljaju nakon što su oboje raskinuli prethodne veze.

Kako piše Story, sin Irfana Mensura i Srne Lango je raskinuo vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, sa kojom je živeo zajedno, dok je Ksenija napustila dugogodišnjeg momka Nikolu. 

Mlada zvezda popularnih TV serija "Kalkanski krugovi", "Švindleri" i "Pogrešan čovek", bio je veoma  zapažen i u "Vojnoj akademiji", a već je i dobitnik Sterijine nagrade, u kategoriji za najboljeg mladog glumca. Činjenica da je od Ksenije mlađi tri godine očigledno nije bila nikakva prepreka da se pevačica zaljubi u momka koji joj se udvarao veoma nežno i džentlmenski.

Kako se piše, već pri prvom susretu su među njima zaiskrile varnice, a glumac je nedavno prisustvovao i njenom nastupu na „Music Week“ festivalu. Ni Ksenija ni Pavle ne žele da za sada o tome pričaju sa medijima, pa su vesti o svojoj romansi podelili samo sa bliskim prijateljima.

Izvor: Lepa&Srećna