NAKON RAZVODA PRODAJE MILIONSKU VILU: Dženifer Lopez se oprašta od luksuzne kuće pune uspomena, a koja je cena?

Najpoznatija žena sveta odlučila da proda kuću i oprosti se sa svim sećanjima na bivšeg muža.

Profimedia

Nedavno je odjeknula vest da se Dženifer Lopez razvela od supruga, bivšeg bejzbol igrača "Njujork Jenkiza" Aleksa Rodrigeza. Nakon toga je još burnije prošla vest o njenom pomirenju sa glumcem Benom Aflekom, sa kojim je već bila početkom 2000. godina.

Sada je odlučila da se oprosti od vile, koju su ona i bivši suprug platili oko 8,2 miliona dolara, krajem 2010. godine.  Sama kuća je veličanstvena, ima 9 spavaćih soba, plesni studio koji može biti i teretana, bioskop sa 20 mesta, radnu sobu, 8 kamina i muzički studio.

Spoljašnjost kuće pop dive je uređena svetski, sa bazenom, velikim dvorištem, baštom, prostorom za roštiljanje, a tu je i garaža za osam automobila, a sam parking ima 20 mesta.

Inače, u komšiluku se nalaze brojne poznate ličnosti, između ostalog Džesika Simpson i Erik Džonson, Kim Kardašijan, kao i pevačicu Kolbi Kailat. 

Profimedia kuca dzenifer lopez

Pored ove vile Dženifer Lopez ima i još jednu, još skupoceniju, na Majami Biču, za koju je iskrširala više od 32 miliona dolara. A uz to ima i pentahaus na Menhetnu.

Izvor: Lepa&Srećna