NE PALE AUTOMOBILE, NEMA JURNJAVE, PUTOVANJA: Šta se dešava sa sinovima Lepe Brene?

Pevačica progovorila o naslednicima.

ATA Images/Antonio Ahel

Lepa Brena i Boba Živojinović imaju odrasle sinove: Stefan ima 28 godina, mlađi Viktor je nedavno napunio 23, dok Bobin sin iz prvog braka, Filip ima 36 godina i već je osnovao svoju porodicu. Iako su odrasli, pevačica, kao i sve majke, brine dok su van kuće, pa joj je period tokom pandemije koronavirusa prijao jer su manje izlazili.

"Otkako je nastala ova pandemija, ja sam se malo odmorila. Više se ne pale automobili, nema putovanja, jurnjave.. Znam kada će doći kući, uvek se jave, ne postoje žurke, tako da sam zaista bila mirna celu ovu godinu, rekla je Brena u razgovoru za Alo! i  i istakla da je i nju ova sutuacija osvežila.

 "Iskreno da vam kažem, vama to izgleda verovatno obično i jednostavno, međutim kad neko posle četrdeset godina karijere prvi put godinu dana odlazi u krevet pre ponoći, kada se budi u zoru svež i odmoran, ja moram da kažem da je mene ova situacija resetovala. Do sada nikada nisam imala plan kada je ishrana u pitanju, ali sada sam počela da vodim račina. Počela sam da vežbam. Ipak, uželela sam se publike i to je ono što mi trenutno najviše nedostaje", bila je iskrena Brena.

Izvor: Lepa&Srećna