SANJA MARINKOVIĆ NAKON RAZVODA NAPUSTILA SRBIJU: Evo ko je voditeljki vratio osmeh na lice

Konačno predah i uživanje za popularnu TV voditeljku...

ATA Images/Antonio Ahel

Od davne 2004. godine kada su oboje bili proglašeni za lica godine, Sanja Marinković i poznati "Zeka Milioner" se poznaju i u stalnom su kontaktu, a lepo druženje njihove dece jedan je od povoda da popularna TV voditeljka provede poslednje nedelje 2020. godine u njegovom društvu u Dubaiju.

Putovanja su bila i jedan od načina na koji su Sanja i njen (sad bivši) suprug pokušali da primene kao jedan od lekova za brak koji je upao u krizu. Kako Marinkovićeva objašnjava, njihovi životni stavovi su počeli da se razilaze i, premda su odlazili kod psihoterapeuta, usledio je prvo emotivni pa onda i formalni rastanak.

U emisiji kod svog prijatelja i kolege Milana Kalinića, Sanja je ispričala kako su muž Aleksandar Uhrin i ona dugo održavali formalnu stranu svog braka zbog sina Strahinje. Želeli su da se dečak polako privikne na činjenicu da tata i mama više neće biti u braku.

Odmor u Dubaiju, Sanja je iskoristila da malo "napuni baterije" posle teške i izazovne godine, a Ivan Zeljković - Zeka Milioner je bio odlično društvo.

"Zeka je jedna plemenita osoba koja svoja saznanja deli, s obzirom na to da je ovde na izvoru informacija, te može mnogo toga da pomogne. Imala sam prilike da ovde prisustvujem njegovoj svirci, on ima svoj bend koji organizuje ovde koncerte te sam se veoma lepo provela", rekla je Sanja.

Instagram / sanjamarinkovicofficial 

Izvor: Lepa&Srećna