"Najlepši dan u mom životu bio je kad se Lav rodio, a ovo je podjednako najlepši", kazala je Maja Berović novinarima koji su se okupili da isprate krštenje sina prvenca poznate pevačice.

Obred je obavljen u Hramu Svetog Save, a Maja kaže da je zamalo bilo suza na krštenju. "Ja sam se suzdržala, ali je Lav plakao za sve", kaže pevačica.

Među gostima koji su došli na slavlje povodom krštenja, bili su Aleksa Balašević sa suprugom i ćerkom, kao i Damir Handanović sa ženom Dubravkom.

maja berovic krstenje sina aleksa balasevic 2-min.jpg
ATA / M. M. 

"Svi ljudi koji su došli na krštenje su imali lepe i posebne želje, ne bih nekoga izdvajala", rekla je Maja.

"Ja sam svom sinu poželela, ono što svaka majka može da poželi, samo da mi je živ i zdrav. Još uvek od nas nije dobio poklon, mi smo njemu najveći poklon, on je presrećan kad je sa nama, ne zna za poklone. Nije još krenuo u obdanište. Ustajemo u 6, pola 7,7 i odmah kreće akcija, nema maženja mnogo u krevetu, čekanja, odmah je igra, aktivan je. Oduvek sam volela nemirku decu, pa sam takvog i dobila. I ja sam bila nemirno dete, nestašna sam bila, sve me je zanimalo, nisam mirovala i takva sam i dan danas."

Za najzgodniju gošću je nezvanično proglašena Katarina Grujić koja je oduševila u bež haljini, a ko je sve još bio, pogledajte u galeriji slika.

ATA / M. M. Zvanice uživale u slavlju

Maja nije napuštala podijum, celu noć je igrala, plesala, a na svom Instagramu je podelila snimak sa Damirom Handanovićem "Izađi na pet minuta". Toliko su se dobro zabavljali, a i gosti su bili zadovoljni pa je Handanović čak dobio i bakšiš.

Maja Berović krsitla sina i veselila se do zore Instagram/mayaberovicmusic

 Tekst: Lepa&Srećna / J. G.