Dugo se čekala prva izjava Meline Džinović nakon prašine koja je podignuta povodom njenog razvoda od Harisa Džinovića, nažalost, svi oni koji su se tom gestu od nje nadali dugo su ostali praznih šaka.

Bivša gospođa Džinović, koja je pre izvesnog vremena vratila devojačko prezime Galić, nije želela sa svetom da deli svoju intimu, a posebno ne prljav veš.

Njen bivši suprug time se nije vodio već se u gotovo svakom intervjuu dotakao odnosa sa dizajnerkom nazivajući je površnom, sponzorušom, materijalistom, preljubnicom...

Uprkos snažnim optužbama o neverstvu koje traje čak godinu dana prva izjava Meline Džinović izostala je. Budući da se odlaskom iz doma na Senjaku ona potpuno povuka iz javnosti i gotovo je nemoguće doći do nje i zamoliti je za izjavu, mediji su se poslužili nekim njenim starim objašnjenjima na konto shvatanja braka, porodice, života generalno i zapitali se da li je ona posle razvoda ostala istog stava.

"Sve što dočeka svakoga, dočekalo je i nas. Niko nije prošao kroz život da se nije opekao", govorila je ranije dizajnerka koja se kraj muzičara evidentno opekla čim je odlučila da naprasno spakuje stvari i bez objašnjenja napusti dom i svoju decu.

S obzriom na medijsko spekulisanje da ona nakon razlaza od Džinovića nije ostala u dobrim odnosima sa sinom Kanom i ćerkom Džinom, čini se da su njeni postupci pomalo ishitreni, proizvod nekakvog dugogodišnjeg gneva i frustracije.

O tome šta ju je mučilo i zašto je čak godinu dana krila vezu sa novim partnerom verovatno mediji nikada neće doći do odgovora, a ko zna može gospođa Galić čeka da njen surpug završi s etapom uvreda pa da ona počne sopstveno izlaganje.

Svi se nadaju da će Melina kad tad ispričati svoju priču.

BONUS VIDEO:

NIKO OVO NIJE ZNAO O ŽELJKU JOKSIMOVIĆU! Melina Džinović otkrila nepoznati detalj o pevaču Kurir televizija

 Tekst: Story/Lepa&Srećna/K.L.