Ognjen Amidžić je izveo ženu Minu iz porodilišta, a već prve večeri je morao da napusti nju i sina da bi vodio svoju emisiju "AmiG šou". Nije mu bilo lako da se odvoji od njih, jer kaže da ima dosta strahova.

"Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno", izjavio je Ognjen za "Blic".

On je proslavio rođenje drugog sina sa društvom iste večeri. "Prelepo se osećam, super, savršeno... Ali i svaki mnogo lep događaj je isto stres za čoveka. Malo me stiže umor, ali sam srećan. Mina je izašla iz bolnice, Perun je došao kući i sad polako ulazimo u realan život.

ognjen amidzic mina naumovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Sada ćemo da vidimo kako to funkcioniše. Prelepo je, ali dosta odgovornosti. Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom, ali već sutra ću to nadoknaditi. Mina je uspela sve to da savlada, baš uživa u tome. Naravno da ću joj pomagati i podržavati je kao i ona mene.

Ona je osoba koja kada uzme nešto da radi ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta", kazao je Ognjen. Pogledajte i kako izgleda Ognjenova tašta, majka Mine Naumović, a više njenih slika vas čeka u galeriji. 

Instagram / callmenaumi Zaljubljeni uživaju na moru na Santoriniju.

BONUS VIDEO:

Ognjen Amidžić došao po ženu i sina u porodilište Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G. / Blic