Poznati srpski glumac Ljubomir Ljuba Bandović tokom gotovo 30 godina duge karijere ostvario je na desetine televizijskih i pozorišnih uloga. Zbog talenta, harizme i smisla za humor, Ljuba je mnogima i omiljeni glumac današnjice.

O poznatim ličnostima uglavnom se sve zna, ali Ljuba nije jedan od njih. Od privatni život toliko brižljivo čuva od očiju javnosti, da javnost punih sedam godina nije znala da je glumac razveden! A kada se otkrilo da je ponovo sam, mnogi su se zapitali i ko je bila njegova supruga.

Naime, Ljuba je uživao u skladnom braku sa slikarkom Tatjanom, koju je upoznao preko zajedničkih prijatelja. Ljubav je cvetala bez ikakvog medijskog eksponiranja - bez zajedničkih pojavljivanja u javnosti i zajedničkih intervjua.

Za kompletnu sreću nedostajalo je samo jedno - dete. Ljuba i Tatjana su želeli bebu, ali im to nikako nije polazilo za rukom. Posle niza godina borbe za potomstvo, Tatjana je ostala u drugom stanju, ali je usled komplikacija trudnoća prekinuta. Detalje glumac nikada nije otkrivao, ali je jednom prilikom pominjao usvajanje deteta kao opciju.

"Lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv", govorio je svojevremeno Bandović.

Naravno, nije poznato zbog čega su se Ljuba i Tatjana rastali, ali ni dan danas glumac nema lošu reč za svoju bivšu suprugu, već je javno istakao kako je uz nju pronašao duševni mir.

Pročitajte i šta je Momčilo Otašević rekao o razvodu.

BONUS VIDEO

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena Kurir

Tekst: Lepa&srećna/B.S.