Da li se sećate pevačiceMike Kostić? Starijima je poznata iz "Operacije trijumf", a nešto kasnije je učestvovala i u rijaliti programu "Dvor", gde se za pobedu borila posebnim taktikama i bila okarakterisana kao skandal majstor. Upamćena je po nestvarnom pevačkom talentu kakav se kod nas retko sreće, a koji je negovala još od detinjstva. Već sa pet godina je pohađala časove klavira, a u srednjoj muzičkoj školi je maturirala na odseku za ovaj instrument.

Nakon učešća u pomenutim programima, Mika je bila u usponu svoje pevačke karijere. Učestvovala je na Beoviziji 2009. sa pesmom "Moja noć", koju je napisao popularni Đorđe Miljenović i iskazivala velike nade da postane popularna i u Evropi. Nešto kasnije se povukla iz medija i o njenom životu se znalo veoma malo. Ipak, izgleda da Mika nikada nije odustala od pevanja. Naprotiv, oprobala se i u čuvenom pevačkom takmičenju "Vojs" ("The Voice"), gde je, kako kaže, dobila sve pohvale:

"Odlične su bile reakcije, mislila sam da neću proći, jer ne znam francuski, ali prošla sam do duela. Takmičim se u francuskom 'Vojsu', a ima i holandski. Nisam prošla duele, razlog je bio: Ti si profesionalac, suviše si dobra za ovaj šou, nemamo šta da te naučimo", rekla je Mika jednom prilikom u obraćanju za "Puls Srbije" na Kurir televiziji i najavila da će se možda ponovo prijaviti za slično takmičenje.

Pogledajte kako je Mika govorila o svom nastupu.

Pevačica Mika Kostić se javila iz Belgije Kurir televizija

Nedavno je na Fejsbuk stranici ovog pevačkog takmičenja osvanuo snimak Mikinog izvođenja pesme gde je uspela da ispeva najduži ton ikada! Prema reakcijama žirija, ovako nešto nisu skoro videli u takmičenju.

Pogledajte kako je simpatična Srpkinja očarala sve svojim pevačkim sposobnostima.

Mika danas ne živi u Srbiji. Odselila se zbog iznenadne trudnoće sa tadašnjim verenikom, 13 godina starijim Belgijancem Ugom Magitskom. Sinu su dali ime Pjer Ivan, a po snimcima se može zaključiti da joj je on važna podrška na takmičenjima. 

BONUS VIDEO:

"POBEDIĆU NA BEOVIZIJI KADA NEKO IZ ŽIRIJA UMRE!" Pevačica šokirala: Pa da kažu Maja je govorila istinu, STVARNO DOBRO PEVA Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.