Naš čuveni glumac Milutin Mima Karadžić (68) već godinu dana uživa u ljubavnoj vezi sa koleginicom Natašom Stanišić, koja je od njega mlađa čak 35 godina.

Izvori bliski paru kažu kako se Mima i Nataša retko odvajaju, ali u javnosti ipak izbegavaju da se pojavljuju zajedno. Retka prilika kada su to učinili bio je Filmski festival u Sarajevu, gde je glumački par proveo čak pet dana zajedno.

Zajedničke fotografije su retke, a na Natašinom Instagramu nema ni traga koji bi ukazivao na vezu sa glumcem, iako je veoma aktivna na ovoj društvenoj mreži.

Nataša Stanišić i Mima Karadžić upoznali su na snimanju serije "Zakopane tajne", u kojoj je glumica igrala, a hemija je navodno odmah proradila.

Inače, Mima Karadžić poznat je po vezi sa dosta mlađim ženama, a ženio se samo jednom - davne 1992. godine, kada je stao na ludi kamen sa Sunčicom Đurić nakon nekoliko meseci veze. Brak nije potrajao i brzo su se razveli, a Mima je do danas ostao "večiti neženja".

Kada se pojavila vest o Miminoj vezi sa Natašom, svi su komentarisali kako ona zapravo neodoljivo podseća upravo na Sunčicu.

Pročitajte i Kako je Pamela Anderson provela najvreliju noć s čovekom od 80 godina.

BONUS VIDEO

"ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA... Kurir TV

Tekst: Lepa&srećna/B.S.