Voditeljka TV Prva Anđela Đurašković se porodila i na svet donela još jednog dečaka. Ona i njen suprug Luka Mrđa su odlučili da sinčinu daju ime Dušan.

Kako se navodi u domaćim medijima, mama i beba su u odličnom stanju, a Anđela je sigurno odahnula, jer je s prvim sinom prošla pravu agoniju.

Prvi sin je prevremeno rođen i to dva meseca pre termina. Mali Mihajlo je morao je da provede neko vreme u inkubatoru. Anđela je otvoreno govorila o svojoj patnji, ističući da je bila najsrećnija i najtužnija istovremeno, te da je morala da se odvoji od bebe zbog infekcije koju je dobila.

andjela djuraskovic muz luka mrdja-min.jpg
Instagram / andjeladjuraskovic 

"Dan sinovljevog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo", svojevremeno je kazala voditeljka za Hello.

Da sve bude još teže, zbog jedne infekcije nije smela ni da dodirne svoju bebicu.

andjela djuraskovic 2-min 3.jpg
Instagram / andjeladjuraskovic 

"Mihajlo je prebačen u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo", objašnjavala je Đuraškovićeva, čija je priča potom dobila daleko srećniji kraj.

Međutim, imali su sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete, a po predanju bi i ime Dušan trebalo da donese drugom sinu vedar duh i dug život. Pročitajte i kakve su sve muke snašle Anđelu kad je trebalo da se uda.

BONUS VIDEO:

"CARSKI REZ NIJE ZAMENA ZA PRIRODNI POROĐAJ, VEĆ NUŽNO ZLO!" Ginekolog: 99 odsto žena može i treba da se porodi prirodnim putem  kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.