Legendarni Šumaher nedavno je napunio 55. godina, što je na svom Instagram nalogu objavila njegova ćerka uz fotografiju na kojoj je i njen mlađi brat, Mik, uz opis: "Srećan rođendan, tata! Podsećanje na neku od naših mnogih avantura".

Njena strast su konji i često deli snimke na kojima se vidi da uživa u vestern jahanju, kao i u surfovanju i druženju sa životinjama. Postala je iskusna džokejka, zahvaljujući zaljubljenosti u ekstremne sportove i avanture, što je verovatno nasledila od oca. Talenat je potvrdila i zlatnom medaljom na FEI Svetskom prvenstvu u Švajcarskoj 2017. godine. Jednu sezonu se bavila čak i kartingom, ali ipak nije ostala u tom svetu. Đina Šumaher sada ima 26 godina i živi sa godinu dana starijim verenikom u Švajcarskoj, koji je uvek bodri na takmičenjima. Takođe, i on se bavi jahanjem, a njihova romansa zvanično traje već šest godina.

Đina Šumaher.png
Instagram/Printscreen/Gina Schumacher Đina Šumaher

Nedavno su pojedini svetski mediji objavili da je njihovo venčanje isplanirano za ovu godinu a održaće se na Majorci, u luksuznoj porodičnoj vili koja je deo imanja od 15.000 kvadratnih metara, gde su takođe i dva bazena, heliodrom, teretana i ogromna bašta sa palmama. Kako bi sve bilo savršeno organizovano, unajmljen je planer venčanja iz severne Nemačke, a veče će biti upotpunjeno živom kantri muzikom. To će sigurno biti veliki dan za čitavu porodicu, a mnoge zanima da li će se možda baš tada Šumaher pojaviti u javnosti posle više od deset godina!?

Njegov mlađi brat, Ralf, nedavno je izjavio za nemački list Bild da više ništa nije kao pre. "Život je ponekad nepravedan. Mihael je imao sreće mnogo puta u životu, sem tada, kada je doživeo strašnu nesreću", dodao je na kraju. 

mihael sumaher
Profimedia Mihael Šumaher

Da podsetimo, svetski šampion Formule 1, Mihael Šumaher teško je povređen 29. decembra 2013. tokom skijanja na Alpima. Zbog povrede na mozgu, bio je u komi, iz koje je izašao tek šest meseci nakon nesreće, a o njegovom stanju od tada znamo veoma malo. Kao i ostatak njene porodice, Đina nije iznosila javno informacije o stanju njenog oca, ali ponekad objavi porodične fotografije iz prošlosti, kao i motivacione poruke. "Postoji samo jedan način za sreću u životu: voleti i biti voljen", poručivala je u najtežim trenucima. "Nastavi da se boriš" (Keep fighting) je bila prepoznatljiva Šumaherova fraza, a sada je to naziv dobrotvorne fondacije koju je porodica osnovala. 

BONUS VIDEO:

Medijska trka u kartingu Kurir

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.