Stereotip o lošem odnosu svekrve i snaje toliko je duboko ukorenjen u naše društvo, da se gotovo podrazumeca da se ove dve žene nikada neće složiti i da će u njima uvek biti netrpeljivosti, pa makar i prikrivene.

Zato je uvek lepo kada vidimo drugačiji primer poput Viktorije Bekam, koja je javno čestitala rođendan glumici Nikoli Pelc, supruzi svog sina Bruklina na Instagramu na veoma simpatičan način.

Dizajnerka je, naime, objavila video na kojem pleše na plaži sa snajkom uz opis:

"Srećan rođendan, volimo te puno!! Tvoju ljubav, nežnost, talenat i sposobnost da plešeš na tolikim štiklama na pesku", našalila se Viktorija i dodala: "Najbolji plesni partner i snajka. Volimo te, želimo ti divan dan".

Osim toga, dizajnerka je objavila i nekoliko storija sa fotografijama snajke i željama za srećan rođendan, što su mnogi protumačili kao snažnu želju da svima dokaže kako je sa Nikolom u odličnim odnosima, nakon što su novine pisale nešto sasvim drugačije.ž

Naime, šuškalo se kako se svekrva i snaja nisu slagale oko planova za Nikolino i Bruklinovo venčanje. Mladenci su doneli odluku da oboje uzmu prezime ovog drugog, pa se tako sada oboje prezivaju Pelc Bekam, što se Viktoriji nikada nije sviđalo i oslovljavala ih je sa "gospodin i gospođa Bekam". Takođe, šuškalo se da je navodno Nikola odbila da nosi haljinu sa Viktorijinim potpisom na svojoj svadbi.

Sa druge strane, Nikola je objavila fotografije sa venčanja na Instagramu uz opis "porodica mi je sve", bez ijednog Bekama na fotografijama.

Ipak, obe dame su negirale da su u svađi i tokom protekle godine objavile su puno zajedničkih fotografija, a Viktorija je za Božić koristila njihovo "novo" prezime - uz porodičnu fotografiju napisala je: "Puno ljubavi od Bekamovih i Pelc Bekamovih".

Šta je istina, najbolje znaju Viktorija i Nikola, ali nadamo se da su zaista uspele da izglade odnose.

Pročitajte i šta je Viktorija Bekam poklonila Dejvidu za rođendan.

BONUS VIDEO

viktorija bekam Instagram/victoriabeckham

Tekst: Lepa&srećna/B.S.