Amal Kluni i Tala Alamudin su ne samo sestre već i najveća podrška jedna drugoj. Izuzetno liče, vrlo su bliske i provele su detinjstvo i mladost u Londonu.

Roditelji su im omogućili vrhunsko obrazovanje i dok se Amal otisnula u pravničke vode, Tala se opredelila za modni dizajn.

Međutim, svoju firmu je osnovala tek kad se razvela od biznismena Naija Hanijea, s kojim je živela u Singapuru i kojem je rodila četvoro dece. O bračnom brodolomu se ne zna mnogo, osim da iz nekog razloga Tala ne voli da priča o četvrtom detetu.

Njena najstarija ćerkica Mia je imala specijalnu ulogu na venčanju Amal i Džordža Klunija - njoj je povereno da nosi tetkin veo.

Tala se odlučila na drugi brak kad je upoznala italijanskog biznismena Nika Leteleka. Kao i sestra Amal, posvećena je i humanitarnom radu, ali ipak svi najčešće porede njihov smisao za modu.

tala alamudin 0241037688-min.jpg
Profimedia 

Dok Amal voli klasičnu modu i naginje "tihom luksuzu", Tala češće nosi upadljive komade, napadne boje i animal print. Kada su se obe pojavile na modnom nebu svetskog džet-seta, sredinom prošle decenije, govorilo se da je možda čak i lepša od sestre.

tala alamudin 0761440924-min.jpg
Profimedia 

Danas ipak mnogi primećuju da su bračne nevolje uzele svoj danak i da Tala izgleda čak starije i mnogo manje negovano. Pročitajte više o "tihom luksuzu" i proverite koje  su kombinacije  najaktuelnije. 

BONUS VIDEO:

MALO KO ZNA DA SU ROĐENI BRAT I SESTRA! Tamara Dragičević otkrila kako je gluma ušla u njihovu porodicu Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna