O koncertima Aleksandre Prijović se i dalje priča, a posebno se ističe njen odnos prema porodici koji je pokazala i na gostovanjima.

Ne samo da su svi došli na njene nastupe u Beogradu, već su je pratili i u Zagrebu gde se ona pobrinula za smeštaj i kompletne troškove. Od sina se odvajala samo kad je na sceni, a i tada je uživala kad joj se on pridruži.

"Bez porodice ne idem nigde. Jako mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava.

aleksandra prijovic koncert haljina.JPG
ATA / Antonio Ahel 

Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo", ispričala je Aleksandra. Sin Aleksandar je centar njenog života, a upravo je to napisala i uz fotografiju na kojoj je prvi put pokazala malog Akija.

Sve do skoro su se Filip i ona trudili da sakriju lice mališana, ali je od pojavljivanja na koncertima ono postalo svima poznato.

Na prvom koncertu u Beogradu, dečak je želeo da se popne na binu, ali se to nije dogodilo.

aleksandra prijovic koncert haljina 4.JPG
ATA / Antonio Ahel 

"On je meni obećao da će izaći, međutim, kad je došao, pitala sam ga i on je rekao ne. Izgleda da se uplašio, a možda mu se i prispavalo. Nije želeo večeras, možda će sutra", tolerantno je rekla Prija.

I sa drugog koncerta u Beogradu su ga ranije odveli kući, kako je mama rekla, malo su ga i uplašili razni svetlosni efekti. Međutim, već u Sarajevu se opustio i najavljivao da će "sedeti sa tatom i puštati svetla" tokom koncerta.

Na koncertu u Zagrebu je konačno i zapevao s mamom na sceni, a to je bila noć koju će Aleksandra sigurno pamtiti celog života.

Sada je i prvi put "gostovao" kod nje na Instagramu, a svi kažu da možda ipak najviše liči na dedu Bobu Živojinovića. Ono što je sigurno, to je da je mališan visok za svoje godine, pa možda i on krene stopama slavnog tenisera. 

Pogledajte kakav je stajling imala na svim koncertima i pročitajte koliko se procenjuje da je bila zarada u Zagrebu.

ATA / Antonio Ahel Kombinezoni, večernje toalete, kožni modeli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Emotivni govor Aleksandre Prijović Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.