Holivudska glumica Džulija Roberts svoj privatni život uspešno čuva daleko od javnosti, samo za sebe, svoju porodicu i najdraže prijatelje. Tako se na njenim profilima na društvenim mrežama ne može videti puno detalja koji nisu vezani za projekte na kojima trenutno radi, eventualno fotografije sa prijateljima.

Ipak, svake godine napravi jedan izuzetak - na rođendan svoje dece svake godine objavi jednu njihovu fotografiju dok su bili bebe, uz najkraći mogući opis - broj koji označava koliko su godina napunili.

Njeni blizanci, ćerka Hejzel Patricija i sin Finej Volter juče su napunili 19 godina.

https://lepaisrecna.mondo.rs/Zdrav-zivot/Saveti/a57058/Sta-pomaze-kod-cukljeva.htmlView this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

"Nema reči koje bi opisale radost, zabavu i divlji urnebes od našeg života", napisala je glumica u fotografiju blizanaca staru najmanje 18 godina.

Džulija je blizance rodila 2004. godine, u braku sa suprugom Denijem Moderom, za kojeg se udala 2002. Tri godine kasnije dobili su još jednog sina, Henrija Danijela. Nijedno od troje dece Džulije Roberts ne voli pažnju medija, a da li će tako ostati i u budućnosti, ostaje da vidimo u godinama koje dolaze.

Pročitajte i kako se neguje Džulija Roberts da bi izgledala 15 godina mlađe.

Tekst: Lepa&srećna/B.S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO

'Blizanci' a rođeni u razmaku od nedelju dana TikTok/thebigbassfamilyadventure