Posle niza uspešnih koncerata u zemlji i regionu, kao i inostranstvu, Saša Matić, obradovaće i publiku u Kragujevcu. Naime, Matić će u hali Jezero održati spektakularni koncert 15. decembra.

Karte za ovaj koncert možete kupiti na ovom linku.

Karte su planule za vrlo kratko vreme, a publika sa nestrpljenjem iščekuje nastup koji će biti pun emocija, kako su i navikli od Matića.

-Jedva čekam da pevam pred publikom u Kragujevcu. Čujem da jedva čekaju da se družimo. Nema lepšeg osećaja nego kada publika čeka vaš nastup. Srce mi je puno. Priredićemo veče puno emocija, pesme. Pevaćemo svi uglas - rekao je Matić.

Promo Saša Matić održaće 15.decembra koncert u Kragujevcu

Ljubitelji Matićevih pesama imaće prilike da uživaju u numerama poput “Kada ljubav zakasni”, “Maskara”, “Nađi novu ljubav”, “Ruzmarin”, “Poklonite mi nju za rođendan” i mnoge druge.

Inače, sam Matić je ranije rekao da ne može da izdvoji samo jednu svoju omiljenu pesmu.

-Je l’ mora baš da bude jedna? Hajde da ipak izdvojim nekoliko… Volim “Hoću da ostanem s tobom“, “Loša stara vremena“, ali “Anđeo čuvar“ je tu kao jedan od najboljih tekstova Marine Tucaković, i to je neki moj početak. Takođe, “Kad ljubav zakasni“ je posebna pesma. Kad uđeš u dubinu tog teksta, samim tim se posloži i melodija i aranžman i reči, i onda to daje jednu celinu koja prosto ne može a da ne oduševi. Mada, pošto dosta pevam i držim mnogo koncerata, trudim se da ne slušam svoje pesme, zato što recimo novi album i novi snimak se sluša dok ne ugleda svetlost dana, a onda to pevaš do kraja života. E pa bilo bi mnogo da još i slušam svoje pesme… (smeh). Tako da se trudim da slušam druge stvari, a svoju muziku ostavljam vama na slušanje i da vam je pevam kad god je to moguće - rekao je ranije Matić. Inače, Saša je pre godinu dana objavio album "Dva života", na kojem je prijatelj projekta bio Telekom Srbija.