Lepa Brena i Boba Živojinović i pre braka imali su uspešne karijere, a nakon što su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav postali su pravi životni partneri.

"Ljudi koji nas znaju od pre, znaju vrlo dobro ko su Brena i Boba. Ako neko smatra drugačije, ja sa tim ne mogu da se borim. Suviše smo normalni. Možda danas nije normalno da budeš normalan. Radimo svoj posao, pokušavamo da napravimo najbolje što možemo i uživamo u onome što smo stvorili. Zamisli da si estradna zvezda, a da živiš u stanu od 50 kvadrata i da nemaš avion ili brod? Pa onda bi svi rekli, propali su. Ne hvalimo se lažnim stvarima ali znamo da uživamo u životu, nije to ni toliko jednostavno znati", rekao je Boba i dodao da novac ne garantuje sreću.

"Novac nije bitan, on ti samo daje sigurnost. Što više novca imaš, imaš više problema. Imam puno prijatelja koji su milijarderi i koji su u nekim stvarima nezadovoljni svojim životom. Ako želiš da napraviš od kompanije ime, to podrazumeva puno putovanja, odricanja od dece koja idu po internatima da bi završili škole, razvodi... Ne znam nijednog milijardera koji se nije dva puta ženio. Segment porodice se u svemu tome gubi. Možeš ti da budeš uspešan, ali ako porodica i deca, tvoje okruženje nisu zadovoljni, onda si siromašan, nešto nisi dobro uradio. Na kraju ćeš ostati sam", rekao je nekadašnji teniser za "Blic" i istakao da sa suprugom ima stabilan odnos.

"Bitan je balans između života i profesije. Brena i ja da se ne čujemo, razumemo se. To je period života koji prolazimo trenutno i ima jednu svoju težinu. Strasti kao strasti, više je to mirna luka koja nosi ozbiljnu težinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena na jahti u Crnoj Gori Kurir televizija