Pevačica Nataša Đorđević objavila je radosnu vest. Ona se udala za muzičara Peđu Mandića, a pokazala je i kako su izgledali na venčanju.

"Mi, moj suprug", napisala je Nataša uz nekoliko zajedničkih fotografija.

Pevačica na vrhuncu karijere povukla iz javnosti. Kako je tvrdila, nevenčani suprug je pokušao da je ubije.

"Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom", rekla je Nataša pre nekoliko godina.

"Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu", ispričala je za medije 2010. godine. Cela situacija joj je veoma teško pala zbog činjenice da sa pomenutim čovekom ima sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

svadba Instagram/maiomar_